Over

Ontwikkelaars van organisatiecultuur, leiderschap en visie

KMOB is ontwikkelaar van organisatiecultuur, leiderschap en visie, voornamelijk binnen de sectoren infra en zorg. Daarin zijn we in staat om problemen binnen de organisatie in het geheel of  teams, of leiders aan te pakken. Het complete transitieproces wat met deze ontwikkeling gepaard gaat kan KMOB verzorgen. Onder het kopje proces staat stap voor stap beschreven hoe we te werk gaan.

KMOB staat voor klantgericht, mensgericht, objectief en beleven.

Over onze oprichter Daniël Krouwel

Na de deeltijdopleiding HBO Civiele Techniek heb ik vele jaren in de techniek gewerkt, waarna ik op een gegeven moment begon met een parttime studie Bedrijfskunde (MSC in General Management) aan de Business Universiteit Nyenrode. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over de ontwikkeling van managementteams in een technisch installatiebedrijf werd ik geboeid door de verantwoordelijkheid en de vrijheid van het ondernemen, dat hand in hand gaat met passie voor ontwikkeling. Daarop startte ik in 2007 KMOB. Het ontwikkelen van de mens in de organisatie boeide mij. Hierop heb ik de parttime opleiding Begeleidingskunde gevolgd waardoor ik de ontwikkeling van een organisatie kan laten samenvallen met de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling.

Voorzijde_Daniël Krouwel

Inzicht is voor mij de verdieping, stilstaan, een soort van wijsheid opdoen.

Daniël Krouwel

KMOB heeft o.a. gewerkt voor:
Badaco. Bolk Constructie, Penta college, Lanschot Nannenga, Naus Rentmeesters, Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR), Argenta, Mourik Groot-Ammers, CM Baars & Zn, JdB Groep, GMB, Van Doorn Geldermalsen, FPH Ploegmakers, Theo Klever, Schep, Hooijer Renkum, De Groot&Schagen, Gebr. Van Kessel, Swietelsky Faber, Ploegvaart, Waterschap Rivierenland, Waterschap Vallei en Veluwe, Rijkswaterstaat, Adcim, Deltares, Advicus, Nedmobiel, TMC, Nedmobiel, Gemeente Wageningen, Gemeente Liesveld, Gemeente Geldermalsen, Gemeente Molenwaard, Gemeente Neerijnen