Start 2023 goed en vergroot het succes van jouw projectteam

Wil jij het succes van jouw organisatie vergroten? Dan zijn succesvolle projectteams de hoeksteen waarop je moet bouwen. Goede teams werken samen hard, denken kritisch en benoemen de “steentjes in de schoen” direct. Investeren in het bouwen van geweldige teams is een solide formule voor succes.

Met Jouw Teamscan kun je jouw team ontwikkelen om nog betere prestaties te leveren. Deze scan geeft inzicht in de gewoonten, omgangsvormen, structuur, sterktes en verbeterpunten van jouw team en biedt gerichte praktische aanbevelingen om het succes van jouw team te vergroten.

HULPMIDDEL BIJ ONTWIKKELING

Vanuit mijn passie om mensen, teams en organisaties te helpen ontwikkelen, heb ik deze spelgerichte tool ontwikkeld. De belangrijkste factoren voor teamontwikkeling zijn vanuit de theorie en ervaring getoetst in een praktijkonderzoek. Deze factoren hebben geleid tot de acht ontwikkelfasen en vijf levels die zijn opgenomen op het Jouw Teamscan bord. Iedere ontwikkelfase en level geeft je inzicht en praktische handvatten, zodat jij samen met je team succes bereikt.

Jouw Teamscan is gebaseerd op het vergroten van wederzijds vertrouwen en elkaar helpen. Beide zijn onlosmakelijk et elkaar verbonden.

WAAROM JOUW TEAMSCAN?

Jouw Teamscan is voor iedereen die vanuit reflectie de succesfactoren van zijn/haar team wil ontwikkelen. Herken je de volgende vragen vanuit jezelf of je team:

  • Is onze taakverdeling duidelijk?
  • Kennen en begrijpen wij elkaar?
  • Is ieder teamlid zich bewust van zijn rol?
  • In welke mate zijn we onderling betrokken?
  • Hoe borgen wij onze ontwikkeling?

ELKAAR INTERACTIEF LEREN KENNEN

Jouw Teamscan bestaat uit acht individuele scans waarmee je jouw team in kaart kunt brengen. Je doorloopt de acht scans in een spelvorm met jouw hele team. Zo leert iedereen elkaar ook interactief goed kennen. Je kunt Jouw Teamscan inzetten tijdens een regulier teamoverleg, een project start up, een Project Follow up of tijdens een teambuildingsactiviteit. 

Jouw Teamscan is bedoeld voor iedere situatie waar in teamverband wordt samengewerkt: in organisaties, projecten en samengestelde teams, zoals bijvoorbeeld een bouwteam of andere vormen van ketensamenwerking. Jouw Teamscan is branche onafhankelijk en dus niet beperkt tot de sectoren infra, bouw en zorg. De scan kan individueel of in teamverband worden ingevuld.

Jouw Teamscan kan vanuit meerdere perspectieven worden ingezet: voor jezelf, voor een teamlid of voor het volledige team. Vanuit ieder perspectief heeft Jouw Teamscan de bedoeling om tot praktische stappen te komen voor een effectieve ontwikkeling van de succesfactoren.

AAN DE SLAG? 

Dus als je wilt dat jouw team het beste uit zichzelf haalt en bijdraagt aan het succes van jouw organisatie, investeer dan in Jouw Teamscan. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we jou kunnen helpen om het succes van jouw team te vergroten.

Regelmatig tips ontvangen over het ontwikkelen van teams, organisatiecultuur, leiderschap en visie?

Onze laatste tips en inzichten automatisch in je mailbox.

Something went wrong. Please check your entries and try again.